Sehlstedtsgatan 9, Stockholm

Antal rum: 2 (varav 1 sovrum)
Utgångspris: 4 975 000 kr
Boarea: 54 m²
Månadsavgift: 2 835 kr
Objektstyp: Lägenhet

Fakta

Optimal tvåa med balkong och närhet till nästan allt!

Nu har ni möjlighet att förvärva en optimalt planerad tvåa med öppen social planlösning, vackra parkettgolv och en balkong som vetter mot en lugn gata. Stilrent kök från HTH, utrustat med bland annat diskmaskin och marmorbänkskiva. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Sovrummet är rofyllt och har gott om förvaring bakom skjutdörrar.

Läget är oslagbart med närhet till både Djurgårdens natursköna miljöer och Gärdets tunnelbana, bussar, matbutiker samt ett brett utbud av populära restauranger, SATS träningscenter och vackra promenadstråk. Här finns allt för den som vill bo centralt men ändå med närhet till grönska och rekreation.
Rumsbeskrivning
Hall
Välkomnande hall som öppnar upp mot både kök och vardagsrum. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i den rymliga skjutdörrsgarderoben .

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här finns plats för både en större soffgrupp och matsalsbord, med en naturlig matplats invid fönstret som ger fint ljusinsläpp och utsikt.

Kök
Elegant och modernt kök från HTH med marmorbänkskiva, som ger en lyxig känsla. Köket är praktiskt byggt i vinkel och erbjuder optimala förvaringslösningar. Högkvalitativa vitvaror såsom induktionshäll, ugn, mikro, fläkt, kyl och frys samt diskmaskin.

Badrum
Helkaklat badrum med komfortabel golvvärme. Här finns wc, handfat, dusch med glasvägg samt en tvättmaskin.

Sovrum
Rofyllt sovrum med plats för en större säng med tillhörande möblemang
En generös garderobsvägg med gott om förvaring.
Föreningen
Brf Tegeludden 17 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 102 lägenheter med bostadsrätt samt 4 lokaler med hyresrätt.
Föreningen bildades 2012 och äger marken. Huset byggdes 1953 och byggdes om från kontor till bostäder 2012-2014. Föreningen äger marken.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en gemensam tvättstuga på plan -1 som bokas elektroniskt. Det finns en föreningslokal med kök, intilliggande toalett samt ett pingisbord. Det finns även cykel- och barnvagnsförråd i fastigheten.

FÖRRÅD
Lägenheternas förråd är fördelade i olika utrymmen på plan -1 och -2. Utöver dessa finns ca 36 förråd som man kan hyra för 50 kr per kvm och månad. Majoriteten av förråden är omkring 4 kvm stora.

PARKERING/GARAGE
Föreningen har (49) parkeringsplatser i fastigheten, fördelat på två plan (-1 och -2). Infart sker via Tegeluddsvägen 70 (till plan -2) och Tegeluddsvägen 72 (plan -1). Föreningen har under 2019 installerat elbilsladdare av märket Charge Amps Halo installerade på nästan alla platser (ej obekväm plats). Användarmanual för dessa elbilsladdare finns längst ner på sidan.
Prislista:
Obekväm plats 1680 kr/mån
Normal plats 2100 kr/mån
Bekväm plats 2625 kr/mån
Familjeplats 3150 kr/mån (går att få in 2 bilar på platsen)

BREDBAND
Fiber finns indraget i respektive lägenhet, varje lägenhet har en mediakonverterare (omvandlar fiber till Ethernet) som boende kopplar egen router till. Alla lägenheter i föreningen har en gruppanslutning genom Bahnhof med en hastighet på 1000/1000 Mbit/s. I lägenheten finns nätverksuttag uppmärkta med en siffra. Varje uttag avslutas i mediaskåpet med motsvarande siffra, där har man möjlighet att patcha uttagen.

AVGIFTEN
I månadsavgiften, ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för bredband.
Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget (kontrollerat 2024-08-27).
Föreningen har rätt att ta ut en överlåtelseavgift om ca 1 433 kr. Vid belåning av bostaden har föreningen rätt att ta ut en pantsättningsavgift om ca 573 kr/pant. Beloppen är beräknade på 2,5% respektive 1 % av prisbasbeloppet för år 2024.

SAMFÄLLIGHET
Tegeludden 17 ingår tillsammans med Tegeludden 13 och 16 i en anläggningssamfällighet.
Samfälligheten ansvarar för drift av ned- och uppfarter till/från garage, lastgatsystem (utrymmen mellan garage och ned-/uppfarter) samt tillhörande garageportar. Föreningens andel i samfälligheten är 20 %.

ÖVRIG
Huset värms upp av fjärrvärme och ventilationssystem med mekanisk frånluft i kök och i badrum (gäller ej på de översta våningarna där respektive lägenhet har ett eget FTX-aggregat). Frånluften skapar ett undertryck i lägenhet som suger in luft via spaltventiler i fönstren.

Uppgifterna är tagna från hemsidan och årsredovisningen per den 2024-08-27.
Området
Gärdet är en stadsdel på Östermalm i Stockholm, känd för sina stora grönområden och moderna bostadshus. Området erbjuder en unik kombination av natur och stadsliv, med Gärdets fält som en populär plats för friluftsaktiviteter, motion och evenemang. Gärdet ligger nära stadens centrum, med goda kommunikationer via tunnelbana och bussar, samt gångavstånd till Djurgården och Karlaplan. Stadsdelen har ett lugnt, men samtidigt urbant, präglat av närheten till både shopping och rekreation. Gärdet är särskilt attraktivt för de som söker ett boende med både grönska och stadens puls inom räckhåll.
Basfakta
  • Typ
    Lägenhet
  • Län
    Stockholm
  • Kommun
    Stockholm
  • Område
    Gärdet
  • Gatuadress
    Sehlstedtsgatan 9
Energideklaration
  • Utförd
    2020-05-14
  • Energiklass
    D
Bostadsrättsförening
  • Brf Tegeludden 17
  • Organisationsnummer
    769624-2028
  • Andelstal i föreningen
    0,007
  • Andel av årsavgift
    0.7%
  • Reparationsfond
    Saknas
  • Bostadsrätten är pantnoterad
    Ja
  • Bostadsrättens indirekta Nettoskuldsättning
    633 706 kr
    Baserat på årsredovisning från 2023 vilket innebär att föreningen kan ha tagit upp nya krediter eller annat som kan påverka beräkningen. För mer information kontakta föreningen. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning innebär den specifika bostadsrättens andel av bostadsrättsföreningens skuldsättning minus räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlag som ligger till grund för beräkning har inhämtats från föreningen
Objektsdetaljer
  • Lägenhetsnummer
    1104
  • Upplåten mark
    0 m²
  • Övriga upplåtna utrymmen
    Fastighetsmäklaren har ställt frågan till föreningen om det till bostadsrätten (utanför lägenheten) hör andra med bostadsrätt upplåtna utrymmen och fått svaret att "Alla lägenheter har ett tillhörande förråd. Rättigheter/skyldigheter finns i stadgarna."
  • Boarea
    54 m²
  • Byggnadsår
    2014
  • Antal rum
    2 (varav 1 sovrum)
  • Bekvämligheter
    Balkong, Fiber, Hiss, Kabel-TV
  • Gemensamma utrymmen
    Förråd
  • Uppvärmning
    Fjärrvärme, Frånluftsvärmepump
  • Övriga utrymmen
    Förråd
  • Ventilation
    FTX
Pågår det diskussioner eller finns det beslut i bostadsrättsföreningen om höjning av avgift, kapitaltillskott eller annat som kan leda till en avgiftshöjning inom kommande år?
Nej
Har du uppmärksammat eller aningar om fel i lägenhetens värme- och/eller ljudisolering i yttervägg, lägenhetsskiljande vägg, tak eller golv?
Nej
Finns det anmärkningar från någon myndighet (t.ex. byggnadsnämnd, miljöförvaltning, sotare etc.), eller misstänker du själv att det kan finnas brister i bostadens ventilation, vatten/avlopp-, el- eller gasledningar, eldstäder, rökgångar etc?
Nej
Är det gjort reparationer/tillbyggnader på bostaden? Av dig eller av fackman?
Nej
Har du uppmärksammat brister eller fel i bostadens elektriska utrustning (spis, fläkt, kyl/frys eller likartad apparatur)?
Nej
Är det någon av den elektriska utrustningen som inte ingår i försäljningen av bostaden?
Nej
Finns det övriga fel eller brister i bostaden som du iakttagit, som köparen bör informeras om?
Nej
Hur många nycklar finns det till bostaden?
3
Har någon nyckel gått förlorad?
Nej

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Planritning

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Jörgen Olsson
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Kontakta mäklaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Jörgen Olsson
Jörgen Olsson
Reg. Fastighetsmäklare
Vill du att mäklaren kontaktar dig?
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar mäklaren dig.
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Våra partners