Del av Resö 1:17 (Tomt 1), Resö

Tomtarea: 1400 m²
Utgångspris: 2 350 000 kr
Objektstyp: Tomt

Fakta

Tomt under avstyckning med positivt förhandsbesked för hus med inredd vind till salu på vackra Resö!

Två tomter intill varandra finns nu till salu!
Söker du efter en obebyggd tomt med nära till havet men ändå i ett skyddat läge? Då kan du ha hittat rätt! På Resö, närmare bestämt Gårvik, finns denna tomt (och granntomten), både med skyddat läge och "badrocksavstånd" (ca 250 meter) till stranden. Utmärkt tillfälle för dig som längtar efter att bo på Resö och också vill bygga det hus du vill utan att vara styrd av en särskild husleverantör. Positivt förhandsbesked finns på ett bostadshus om ca 150 kvadratmeter byggnadsarea i ett plan med inredd vind.
Tomten är under avstyckning och beräknas bli ca 1400 kvadratmeter och ligger på relativt plan gammal jordbruksmark med uppvuxna träd, precis utanför detaljplanerat område. Observera att även granntomten finns till salu, se annons på Hemnet under "Del av Resö 1:17". Avstyckning pågår.

Förutom det korta avståndet till havet så har du även bara en kilometer till hamnen där du kan köpa fantastiska skaldjur direkt från yrkesfiskarna och en närbutik som är öppen hela året. Vidare finns många fina badmöjligheter, vacker natur och möjlighet till rekreation. Dessutom finner du flera golfbanor i trakten; närmast är vackra Mjölkeröd.

Resö är en ö i Tanum kommuns nordvästra del, ca två mil nordväst om Grebbestad och tre mil söder om Strömstad. Innan du kommer till Resö passerar du Galtö och båda öarna har broförbindelse sedan 1956 respektive 1948. På Resö bor ca 240 fastboende och många har fritidshus på ön. Området Gårdvik kännetecknas av att mycket av den gamla "Resöidyllen" är bevarad. Här är det lugnt och välskött och med flera hus i gammal stil.

För att hitta Resö hamn på kartan, slå på "Hamnsundet". Det är ett namn som kommer från tiden innan stenpirarna byggdes på 30-talet och det blev en riktig hamn. Förutom hamn för fiskebåtar och fritidsbåtar finns badplats med hopptorn och klippor samt bageri och restauranger (sommartid) en kort promenad bort.

Tanum är Bohusläns största kommun och här finner du de välkända orterna Hamburgsund, Grebbestad och Fjällbacka. Bohuslän är dock (ännu) mer än kust och salta bad. På östsidan E6 finner du Lur och Bullarebygden, även de natursköna bygder, men här med insjöar och storskogar. Ett par mil från tomten på Resö har du exempelvis storslagna Bolsjön där det finns mycket goda bad- och vandringsmöjligheter.


Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Lise-Lotte Johansson för mer information och/eller visning. Lise-Lotte@maklarbyrajohansson.se alternativt 070-440 61 60.
Vatten, avlopp och fiber
Det positiva förhandsbeskedet anger att en förutsättning för bygglov är att ansluta till kommunalt vatten och avlopp, kostnad ca 335 000 kr.
Fiberanslutning kostar ca 20 000 kr (plus grävning).
Avstyckning och tomtstorlek
Avstyckning av tomten pågår från fastigheten Resö 1:17 och den beräknade tomtarean på den avstyckade delen beräknas bli ca 1400 kvadratmeter.

Observera att även granntomten är till salu, även denna del av Resö 1:17. Se annons: https://www.hemnet.se/bostad/tomt-0rum-reso-tanums-kommun-del-av-reso-1-17-21354752
Tomterna är till salu var för sig och utgångspriset är 2 350 000 kr/st.
Vägbeskrivning
Söderifrån:
Kör E6 och tag avfart Resö/Lur. Sväng vänster och tag vänster i rondellen. Efter någon kilometer tar du höger mot Resö och fortsätter ca 7 km och tar vänster vid skylten "Gårdvik". Kör ca 600 meter och tag vänster.

Norrifrån:
Kör E6 och tag avfart Resö/Lur. Sväng höger och tag vänster i rondellen. Kör som det står ovan.
Bilder
Observera att bilderna är på den kommande tomten och även på dess omgivningar. Den blå markeringen på annonsens första bild avser ungefärliga tomtgränser. Definitiva gränser blir fastställda när lantmäteriförrättningen är klar.
Övrig information
Fastigheten Resö 1:17 är under avstyckning och det är ansökt om att fastigheten delas i två. Förhandsbesked gällande byggnation av en enfamiljsbostad är sökt och beviljat även för den andra tilltänkta fastigheten.
Basfakta
  • Typ
    Tomt
  • Län
    Västra Götaland
  • Kommun
    Tanum
  • Område
    Resö
  • Gatuadress
    Del av Resö 1:17 (Tomt 1)
Taxering
  • Fastighetsbeteckning
    RESÖ 1:17
  • Gemensamhetsanläggningar/samfälligheter
    RESÖ S:5, S:3, S:7, S:1, S:8, S:15, S:13, S:14, GA:6, GA:7
  • Rättigheter
    Last: Ledningsrätt 1435-2147 FIBEROPTISK KABEL, Last: Officialservitut 1435-163 VATTENLEDNING, Last: Ledningsrätt 1435-87/41 VATTEN OCH AVLOPP, Last: Ledningsrätt 1435-86/4 VATTEN OCH AVLOPP, Last: Officialservitut 1435-163 UTRYMME, Last: Ledningsrätt 1435-94/29 VATTEN OCH AVLOPP, Last: Avtalsservitut 14-IM5-91/5242 SE BESKRIVNING
  • Servitut
    Avtalsservitut Kraftledning
  • Taxeringsvärde
    0 kr
  • Taxeringskod
    499 Industrienhet, taxeringsvärde under 1 000 kr
  • Pantbrev
    0 st, sammanlagt 0 kr
Objektsdetaljer
  • Tomtarea
    1400 m²
  • Avlopp
    Köparen betalar anslutning till kommunalt avlopp
  • Vatten
    Köparen betalar anslutning till kommunalt vatten

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Välkommen! Här ser du bilder från vägen in till tomterna och bilder av tomt 1 som denna förmedling avser.

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Gårvik- Tomten ligger nära havet, endast ca 250 meter till den fina stranden i Gårviksbukten.

Fastighetskarta- Notera att fastighetskartan avser hela Resö 1:17 innan avsedd avstyckning.

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Lise-Lotte Johansson
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga ett bud, var god kontakta kundtjänst
Budgivning öppen
Utgångspris
2 350 000 kr
Logga in
Registrera konto
För att lägga ett bud på det här objektet måste du registrera ett användarkonto.
Skapa konto

Kontakt

Lise-Lotte Johansson
Lise-Lotte Johansson
Reg. Fastighetsmäklare
Har du frågor om objektet?
Har du frågor om bostaden lämnar du ditt mobilnummer så får du ett sms med mäklarens kontaktuppgifter. Du kommer också få löpande uppdateringar om bud, visningar m.m.
Det går även bra att kontakta oss på:
Våra partners