This object description has been automatically translated from swedish with Google Translate. Information presented might be inaccurate. To view the original page, please click here.

Dammfrivägen 52 B, Malmö

Antal rum 3.0 (varav 2.0 sovrum)

Utgångspris 2 125 000 kr

Våningsplan 1 av 4

Boarea 71.00 m²

Månadsavgift 3 248 kr

Fastighetstyp Lägenhet

Vill du veta vad slutpriset blir?

Tack för din anmälan! Vi kommer skicka dig slutpris på bostaden så snart den är såld.

* Uppgifter om objektet lämnas ut efter säljarens och köparens godkännande. Du kommer även få förhandsinformation om fler objekt i området innan de kommer ut till annonsering. Din e-postadress kommer inte att lämnas ut av Hemverket AB i marknadsföringssyfte.

Utgångspris

2 125 000 kr

Månadsavgift 3 248 kr/mån
 • Inklusive kabel-tv, uppvärmning, vatten, basutbud från comhem
Driftkostnader 4 500 kr/år
 • Elektricitet3 300 kr
 • Försäkring1 200 kr

Lånelöfteansökan

Lägenhet för den kräsna med låg avgift!

VISNING MÅNDAG - Lägenhet för den kräsna med låg avgift! Granne till Solbackens villor, borta från trafikerade gator ligger denna tipp-topp nyrenoverade trerummare på hela 71 kvm. En genomgående bostad, ljus och luftig där ALLT är nytt!
Här bor ni på cykelavstånd till både stranden och centrum och med direkt närhet till Pildammsparken, goda kommunikationer med buss och mindre än 10 min bilväg till bron som tar dig till Danmark. Nära till skolor, förskolor, ICA butik och köpcentra som Mobilia och Emporia.

Renoveringen som gjorts innefattar att balkongen fått ett lyft med nylagt golv och att alla lister, dörrkarmar och dörrar är utbytta. Elen är nydragen med trefas, installerad av fackman (intyg finns). Genom den stora hallen, köket och i badrummet sitter det spotlights med dimmerfunktion som ger den belysning som önskas för dagen. Det nya badrummet är självklart gjort av högsta klass med kvalitets dokument från fackman. Alla vitvaror är nya och ett modernt side-by-side i köket borgar för is och kallt vatten. Trestavsparkett i ek löper genom hela lägenheten och alla väggar har blivit nerslipade, bredspacklade och vitmålade, snyggt, enhetligt och gör det lätt för den nya lyckliga ägaren att sätta sin egen prägel på detta drömboende.

* För privatvisning är du välkommen att kontakta ägaren av bostaden på 076-900 34 86.

Det är optimalt att kunna njuta av lugnet men ändå ha citylivet om hörnet

Kristina Söderbom, säljare

Fakta

Information om föreningen

Brf Åsunden är en mycket stabil och välskött förening med god ekonomi och därav de mycket låga avgifterna. Det finns även en kollektiv bostadsrättsförsäkring tecknad av föreningen för alla medlemmar. Ta gärna en titt på senaste årsredovisningen och på deras hemsida http://www.asunden.se för ytterligare information. Föreningen erbjuder både garageplatser och parkeringsplatser (båda med separata köer) Det finns dessutom gott om fri parkering utanför.
Under åren har det gjorts ett flertal renoveringar i föreningens regi, för ytterligare information se hemsidan.

Detaljer

Basfakta

 • Typ
  Lägenhet
 • Län
  Skåne
 • Kommun
  Malmö
 • Område
  Pildammarna, Lorensborg
 • Gatuadress
  Dammfrivägen 52 B
 • Tillträde tidigast
  enligt överenskommelse

Energideklaration

 • Saknas

Objektsdetaljer

 • Lägenhetsnummer
  136-195
 • Upplåten mark
  0.00 m²
 • Boarea
  71.00 m²
 • Byggnadsår
  1957
 • Skick
  Mycket gott
 • Antal rum
  3.0 (varav 2.0 sovrum)
 • Våning
  1 av 4
 • Bekvämligheter
  Kabel-TV (basutbud), Inglasad balkong, Internet
 • Fönster
  Treglas
 • Gemensamma utrymmen
  Bastu, Solarium, Gym, Cykelrum, Föreningslokal, Tvättstuga, Övernattningslägenhet
 • Parkering
  50 parkeringsplatser ca 100kr/mån, 60 garageplatser ca 225kr/mån, Finns gott om fria parkeringsplatser utanför i dagsläget.
 • Övriga utrymmen
  Vindsförråd

Bostadsrättsförening

Brf Åsunden

 • Organisationsnummer
  769606-7300
 • Andelstal i föreningen
  0.034288590393
 • Andel av årsavgift
  0.346%
 • Reparationsfond
  Saknas
 • Bostadsrätten är ej pantnoterad

Frågor och Svar

Pågår det diskussioner eller finns det beslut i bostadsrättsföreningen om höjning av avgift, kapitaltillskott eller annat som kan leda till en avgiftshöjning inom kommande år?

Nej

 

Har du uppmärksammat eller aningar om fel i lägenhetens värme- och/eller ljudisolering i yttervägg, lägenhetsskiljande vägg, tak eller golv?

Nej

 

Finns det anmärkningar från någon myndighet (t.ex. byggnadsnämnd, miljöförvaltning, sotare etc.), eller misstänker du själv att det kan finnas brister i bostadens ventilation, vatten/avlopp-, el- eller gasledningar, eldstäder, rökgångar etc?

Nej

 

Är det gjort reparationer/tillbyggnader på bostaden? Av dig eller av fackman?

Ja, totalrenoverad 2017/18 av fackman, kvalitetsdokument finns. Nytt kök och badrum samt nydragen el i 3 fas. Även nya ytskikt. Badrummet är förberett för tvättmaskin.

 

Har du uppmärksammat brister eller fel i bostadens elektriska utrustning (spis, fläkt, kyl/frys eller likartad apparatur)?

Nej

 

Är det någon av den elektriska utrustningen som inte ingår i försäljningen av bostaden?

Nej

 

Finns det övriga fel eller brister i bostaden som du iakttagit, som köparen bör informeras om?

Nej

 

Hur många nycklar finns det till bostaden?

5 st

 

Har någon nyckel gått förlorad?

Nej

 

 

Karta

Hall

Innanför säkerhetsdörren finns en stor och välkomnande hall med skjutdörrsgarderob och lättstädat klinker på golvet. I den andra delen av hallen finns även en stor klädkammare med gott om plats till förvaring. Infällda spotlights i taket med dimmerfunktion hjälper dig att sätta stämningen.

Kök

Det nya köket med sina vita luckor och stommar går fint mot den grå köksbänken och de sprillans nya rostfria vitvarorna. Utrustningen består av inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro, spishäll, spisfläkt, diskmaskin och side by side kyl/frys. Även här kan du kontrollera ljusflödet med dimmerfunktion.

Vardagsrum

Här finns ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats och utgång till den härliga balkongen. Väggarna är ljusa och på golvet ligger den nya ekparketten.

Balkong

Kronan på verket är den stora inglasade balkongen som blir som ett extra rum för mysiga stunder med utsikt över den vackra innergården med lekplats, grillområde och egen boulebana.

Sovrum

Sovrummet är väl tilltaget och rymmer lätt en dubbelsäng och förvaringsmöbler.

Sovrum 2

Ett extra sovrum, arbetsrum, barnrum, hobbyrum, TV-rum, ja möjligheterna är stora och styrs helt av ditt/era behov och önskningar!

Badrum

Lyxigt helkaklat badrum med vikbara duschväggar, vägghängd toalett, handdukstork (vattenburen) och handfat med kommod och spegelskåp. Det är förberett för tvättmaskin/torktumlare. Pricken över i:et blir spotlighten i taket som du själv väljer styrkan på med dimmern.

Exteriör

Föreningen har stor innergård med grillplats, gräsytor och lekplats.

Planritning

 

Låna till bostaden hos SBAB

Vi på SBAB brinner för bättre boende och boendeekonomi och vill hjälpa våra kunder hela vägen från dröm till hem på ett nytänkande, transparent och ansvarsfullt sätt.

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret.

Bud

Om du behöver hjälp med att lägga ett bud, var god kontakta kundtjänst på 0770 - 81 00 38.

Budgivning öppen

Utgångspris

2 125 000 kr

Logga in

Bli användare

För att lägga ett bud på det här objektet måste du registrera ett användarkonto.


Registrera ny användare

Kontakt

Hur funkar det?


Kontaktuppgifter

Lämna mobilnummer eller mailadress så får du säljarens kontaktuppgifter skickade till dig direkt.