This object description has been automatically translated from swedish with Google Translate. Information presented might be inaccurate. To view the original page, please click here.

Follingbogatan 24, Bromma

Antal rum 4.0 (varav 3.0 sovrum)

Utgångspris 6 450 000 kr

Våningsplan 3 av 3

Boarea 111.50 m²

Månadsavgift 4 557 kr

Hiss Ja

Vill du veta vad slutpriset blir?

Tack för din anmälan! Vi kommer skicka dig slutpris på bostaden så snart den är såld.

* Uppgifter om objektet lämnas ut efter säljarens och köparens godkännande. Du kommer även få förhandsinformation om fler objekt i området innan de kommer ut till annonsering. Din e-postadress kommer inte att lämnas ut av Hemverket AB i marknadsföringssyfte.

Utgångspris

6 450 000 kr

Månadsavgift 4 557 kr/mån
 • Inklusive avlopp, hushållsel, uppvärmning, vatten
Driftkostnader 13692 kr/år
 • Försäkring1692 kr
 • Parkeringsplats12000 kr

Nyproducerad 4:a!

Nu finns möjligheten att bli den första att flytta in i denna nyproducerade och rymliga 4:a. Fastigheten är ursprungligen från 1932 och var tidigare ett sjukhus som Riksbyggen låtit bygga om helt till unika och fräscha bostäder 2016/2017. Hiss finns i fastigheten. Bostaden erbjuder rymlig hall, två badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum varav ett med utgång till balkong. Exklusiva materialval, generös takhöjd och stora fina fönsterpartier gör lägenheten mycket ljus. Tillval är gjorda som exempelvis mattlackad vitpigmenterad ekparkett. Möjlighet till garageplats samt gemensamma som exempelvis bastu, relax, hobbyrum och övernattningslägenheter. Området är lugnt och barnvänligt med skolor och förskolor inom några hundra meter från bostaden. Välkommen på visning!

Fakta

Föreningen/övrigt

Riksbyggen BRF Trädgården består av totalt 106 lägenheter som är under uppförande i Beckomberga som är en lummig och barnvänlig stadsdel där mycket nyproduktion vuxit fram den senaste tiden. Något som ger en väldigt god standard på området. Man äger själv (ej tomträtt) fastigheten Parkträdet 5 i Stockholm med adresserna Follingbogatan 24-30 och 28A samt Styresman Sanders väg 15 och 19. Den totala bostadsytan uppgår till 6.993 kvm.

De tidigare sjukhusbyggnaderna har totalrenoverats och byggts om med stil och precision. Exklusiva materialval, extra takhöjd på ca 3,2 meter och vackert ljusinsläpp präglar lägenheterna och gör dem till ett boende av absoluta toppklass. De första lägenheterna tillträddes i februari 2017 och de senare blir i augusti 2017.

I brf Granngården finns två övernattningslägenheter, bastu och relax-avdelning som även boende i brf Trädgården får nyttja.

Föreningen tillämpar individuell debitering för uppvärmning av varmvattnet. Avtal för hushållsel finns tecknat genom föreningen där varje lägenhet har en egen undermätare. Föreningen debiterar sedan bostadsrättsinnehavaren för dennes faktiska förbrukning.

Klockhusparken på cirka 13 000 m² kommer att erbjuda bland annat grillplats, boulebana, kolonilotter, uteplatser samt skridskobana inramad av en fin oxelallé som bevarats här. Cykelpump finns i Klockhusparken och cykelverkstad finns i föreningen. Dessutom finns det stora grönytor för umgänge och lek.

Övrig information

Gjorda tillval:
Mattlackad vitpigmenterat ekparkett
Badkar
Svarta eluttag och strömbrytare
Klinkergolv i entrén
Elementskydd och panel

Detaljer

Basfakta

 • Typ
  Lägenhet
 • Län
  Stockholm
 • Kommun
  Stockholm
 • Område
  Beckomberga
 • Gatuadress
  Follingbogatan 24

Energideklaration

 • Saknas

Objektsdetaljer

 • Lägenhetsnummer
  315430000346
 • Upplåten mark
  0.00 m²
 • Boarea
  111.50 m²
 • Byggnadsår
  1930
 • Skick
  Nyproduktion
 • Antal rum
  4.0 (varav 3.0 sovrum)
 • Våning
  3 av 3
 • Gemensamma utrymmen
  Hobbyrum, Barnvagnsrum, Bastu, Grovtvättstuga, Cykelrum, Föreningslokal, Övernattningslägenhet
 • Bekvämligheter
  TV och telefoni genom fiber via Ownit., Balkong, Hiss
 • Uppvärmning
  Bergvärme
 • Övrigt
  Öppen planlösning
 • Övriga utrymmen
  Vindsutrymme
 • Fönster
  Treglas

Bostadsrättsförening

Brf Trädgården

 • Organisationsnummer
  716418-6947
 • Andelstal i föreningen
  0.0138764
 • Andel av årsavgift
  2.9853%
 • Reparationsfond
  Saknas
 • Bostadsrätten är ej pantnoterad

Frågor och Svar

Pågår det diskussioner eller finns det beslut i bostadsrättsföreningen om höjning av avgift, kapitaltillskott eller annat som kan leda till en avgiftshöjning inom kommande år?

Nej

 

Har du uppmärksammat eller aningar om fel i lägenhetens värme- och/eller ljudisolering i yttervägg, lägenhetsskiljande vägg, tak eller golv?

Nej

 

Finns det anmärkningar från någon myndighet (t.ex. byggnadsnämnd, miljöförvaltning, sotare etc.), eller misstänker du själv att det kan finnas brister i bostadens ventilation, vatten/avlopp-, el- eller gasledningar, eldstäder, rökgångar etc?

Nej

 

Är det gjort reparationer/tillbyggnader på bostaden? Av dig eller av fackman?

Nej

 

Har du uppmärksammat brister eller fel i bostadens elektriska utrustning (spis, fläkt, kyl/frys eller likartad apparatur)?

Nej

 

Är det någon av den elektriska utrustningen som inte ingår i försäljningen av bostaden?

Nej

 

Finns det övriga fel eller brister i bostaden som du iakttagit, som köparen bör informeras om?

Nej

 

Hur många nycklar finns det till bostaden?

4 st

 

Har någon nyckel gått förlorad?

Nej

 

 

Karta

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket har bra arbetsytor och gott om förvaring. I Här finns induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt hel kyl och frys. Köket är från Vedum. Samtliga vitvaror från Siemens. Bänkskiva i laminat med falsat vitt kakel ovan. Fina elementskydd samt panel på väggar. Mattlackad vitpigmenterad ekparkettgolv och målade väggar.Sovrum 1

Stort sovrum med fönster mot gården. Plats för dubbelsäng och ytterligare möbler Förvaringsutrymme i flertalet garderober. Mattlackad vitpigmenterad ekparkettgolv och målade väggar. Fina elementskydd.

Sovrum 2

Sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring i garderober. Utgång till bostadens balkong. Mattlackad vitpigmenterad ekparkettgolv och målade väggar.Sovrum 3

Lite mindre sovrum med förvaring i en garderob. Mattlackad vitpigmenterad ekparkettgolv och målade väggar. Fint elementskydd.

WC/dusch

Kaklat duschrum med vitt kakel på väggar. Klinkergolv med komfortvärme på el. Här finns WC-stol, handfat med kommod, väggspegel samt eluppvärmd handdukstork. Duschplats med duschvägg.Badrum och tvätt

Helkaklat badrum med kakel på väggar och klinkergolv med golvvärme. Utrustat med WC, handfat med kommod, badkar samt handdukstork. Här finns även TM och TT från Siemens. Förvaring i vita badrumsskåp från Vedum och under finns en praktisk arbetsbänk.

Hall

Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning direkt vid dörren och förvaringsutrymme i flertalet garderober. Klinkergolv vid entrén som sedan övergår till mattlackad vitpigmenterad ekparkettgolv som finns i resten av bostadens rum. Målade väggar samt en tapetserad fondvägg.Säljarens egna bilder

Säljarens egna bilder på gemensam bastu och dusch

Planritning
Säljarens egna bilder

Säljarens egna bilder på fasad och utomhusmiljö.
 

Låna till bostaden hos SBAB

Vi på Hemverket samarbetar med SBAB som har haft Sveriges nöjdaste bolånekunder de senaste två åren enligt Svenskt Kvalitetsindex.

Att skaffa lånelöfte är enkelt.

 

1

Fyll i låneuppgifter

2

Fyll i namn och personuppgifter

3

Få ditt lånelöfte direkt på skärmen

4

Klart!

 

Ett lånelöfte är kostnadsfritt och gäller upp till tre månader.

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret.

Bud

Om du behöver hjälp med att lägga ett bud, var god kontakta kundtjänst på 0770 - 81 00 38.

Budgivning öppen

Utgångspris

6 450 000 kr

Logga in

Bli användare

För att lägga ett bud på det här objektet måste du registrera ett användarkonto.


Registrera ny användare

Kontakt

Hur funkar det?


Kontaktuppgifter

Lämna mobilnummer eller mailadress så får du säljarens kontaktuppgifter skickade till dig direkt.